ROBERTO GALLI

Entrevista en IB3 Radio en el programa “El Faristol. Entre tu i jo” de Miguel Àngel Ariza.
  • Added on: 15 mayo, 2013
  • Added by: Roberto Galli
  • Category: Noticias
  • Comments: no comments

Parlar de Roberto Galli, és parlar de Blues. És un músic que ha navegat en les aigües d’aquest gènere des de jove, a través de la interpretació de l’harmònica. Aquest petit gran instrument li ha possibilitat viure una àmplia sèrie d’experiències dins del món de la música al llarg de la seva trajectòria professional.

Mar del Plata, Argentina, és la ciutat que el va veure néixer. Dedicat professionalment a la música des de fa més d’una dècada, ha col·laborat amb diferents formacions musicals consolidades dins de l’escena Marplatense i de Buenos Aires, tant com a músic convidat o com a membre estable. Desitjós de conèixer nous horitzons, Roberto decideix viatjar al Vell Continent, fixant la seva residència estable a Palma de Mallorca, des d’on té el privilegi de compartir escenari amb músics de renom dins de l’escena de Blues local i internacional, de la talla d’Aaron Burton, Rico McClarrin, Elon Jackson, Jay Kaye, Felix Slim, José Luis Pardo, Tota Blues, Jordi Álvarez, Juan Amaro, Fede Aguado, Mingo Balaguer i Els Reis del KO. També té l’enorme privilegi de ser teloner de la gran artista Argentina Teresa Parodi, a la visita que va fer el 2013.

Actualment es troba participant de la formació de blues Big Yuyu, realitzant presentacions en múltiples escenaris de les Illes Balears. A més col·labora en altres projectes com a músic sessionista, i amb diverses associacions culturals.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 89.2 (Andratx), 92.7 (Calvià), 89.2 (Alcúdia), 88.6 (Menorca) i 93.7 (Eivissa i Formentera). Es poden tornar a escoltar aquest i altres programes d’IB3 a la web www.ib3alacarta.com.

Us recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @IB3_Radio, amb el hashtag: #alacartaib3.

El Faristol – IB3. ©

escuchar Podcast de IB3 radio

Icono Faristol

artículo publicado en ib3tv.com